aleksandra13081971

ŠKOLA I MI

У дружењу са децом с посебним потребама

ИЗМАМИМО ОСМЕХ

                Под називом „Измамимо осмех“ , 12.03.2013.године, ОШ „Драгољуб Илић“, из Драчића, дочекала је децу са посебним потребама из  специјалног одељења  ОШ „Нада Пурић“ из Ваљева, у оквиру  прославе  Дана школе.

Дочекали су их директор школе Зоран Новаковић и учитељица Александра  Петровић. Деца су уведена у хол школе, где су имали прилику да виде етно простор,  где им је директор школе испричао нешто о самој школи и раду у њој. Ту су наши гости уручили директору Зорану Новаковићу пригодан поклон у част оваквог збивања, слику и радове ученика са посебним потребама. Након тога пошло се у разгледање школе, где су деца могла да виде учионице њихових вршњака, као и салу за физичко васпитање,  одакле су потом прешли у део школе где се одржавала приредба њима у част.

Пре почетка приредбе, уручена  је Захвалница –  ученицима специјалног одељења ОШ „Нада Пурић“, за учешће у прослави Дана школе, наставници Митри Минић.

Добродошлицу на приредбу  им је затим пожелела и учитељица Александра Петровић, и том приликом поздравила и родитеље који су били у пратњи своје деце.

Носиоци приредбе су били ученици издвојених одељења из Бачеваца, Пријездића и Жабара. Програм је водила ученица  4. разреда Данијела Савић из Бачеваца. Ученици су за своје другаре они су рецитовали, певали, глумели, свирали и играли.

Програм је био поучан, забаван и весео, што се могло видети из реакције деце која су заједно са актерима приредбе певала, играла и смејала се.

У доброј атмосфери приредба је завршена заједничким певањем песме „Кад си срећан“, да би се затим сва деца заједно сликала и имала успомену на данашњи дан.

IMG_5817IMG_5821IMG_5849IMG_5825


Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: